Stenläggning i Stockholm

Vi är din expert på stensättning i Stockholm. Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Vi har rutin att jobba för privatkunder såväl som åt bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Vi erbjuder alltid en fri offert. Kontakta oss idag för mer information!

Plattläggning

Vi lägger plattor för trädgårdar, uppfarter, uteplatser, entréer och annat. Kontakta oss idag.

Stenläggning

Vi skapar vackra och estetiska trädgårdsmiljöer genom stenläggning & stensättning.

Markarbeten

I vårt företag jobbar vi med markarbeten och innehar erfarenhet inom markentreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Stenläggare i Stockholm? Anlita oss som totalentreprenör - vi ger dig nöjd kundgaranti

  Allt inom stenläggning

  Inget uppdrag är för litet eller stort för oss. Här följer en lista av de tjänster vi kan hjälpa till med inom stensättning:

  • Uteplatser & gemensamhetsytor
  • Gångstigar
  • Plattläggning runt rabatter, planteringar, pooler mm
  • Stenmurar & stödmurar
  • Entréer

  Förarbete är A och O för stenläggning med kvalitet

  Hur skapar man stenläggning som håller och inte sjunker eller förändrar form? Genom att lägga ordentligt med kraft på förarbetet. Vi har under vår tid i branschen samlat på oss gedigna erfarenheter av hur man skapar stenläggning som håller under alla markförutsättningar.

  Vi ger dig totalentreprenad och nöjd kundgaranti

  Vi hjälper dig från start till mål oavsett storlek på projektet. Du får utöver det nöjd kundgaranti – vi ser inte jobbet som avklarat förrän beställaren tydligt godkänt slutresultatet.

  ROT-avdrag för stenläggning

  Möjligheten att få ROT-avdrag för stenläggning är begränsad, men det går i vissa fall. Det mest uppenbara exemplet är om du anlitar oss för att lägga sten till en garageuppfart eller entré vid din bostad. Om du är osäker på om du kan få ROT-avdrag för den plattläggning du vill ha hjälp med kan du höra av dig till oss.

  Vi ger dig en gratis offert för stenläggning

  Du kan ringa eller skriva till oss med en förfrågan. Beskriv vad du vill ha hjälp med så noggrant du kan. Om du är osäker på någonting, materialval till exempel, då kan vi hjälpa dig. Efter din kontakt med oss kan du räkna med att få återkoppling i form av en gratis offert inom 48 timmar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 584
   Mail: offert@plattläggning.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Att vi ger totalentreprenad betyder att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag som vi utför från start till mål. Om du till exempel vill ha hjälp med terrassering och vill bygga en uteplats på den så sköter vi med andra ord allt: vi schaktar, uppför stödmuren och bygger uteplatsen. Det blir helt enkelt enklare för dig. Det kan vi göra tack vare bred kompetens internt i företaget i kombination med ett stort kontaktnät.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Markentreprenad kan i särskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med upp till 30 procent. Villkoret som måste uppfyllas är att entreprenaden sker i direkt anslutning till din privatägda bostad. Det kan till exempel handla om att du anlitar oss för att anlägga en stentrappa till din entré. Om du är osäker på om det du vill ha hjälp med berättigar till ROT-avdraget, kontakta oss så hjälper vi dig.

   Vad kostar era tjänster?

   Varje uppdrag är unikt och vi använder oss av individuell prissättning med målsättningen att ingen kund ska betala mer än vad som behövs. Om du vill veta vad det du vill ha hjälp med kostar är du välkommen att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

   Kan jag lägga sten själv?

   Ja, men det krävs både tid och förkunskaper. I vårt företag jobbar anläggare med utbildning och mångåriga erfarenheter. Det betyder att vi ger dig hållbara resultat med den finess och känsla för detaljer som bara yrkeskunnande kan ge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Plattsättning i Stockholm för renovering av vår innergård till föreningen i Järfälla. Dom kom förbi på en kostnadsfri offert och det kändes väldigt seriöst. Bra killar. Jätte nöjda med vår nya uteplats till BRF:en.

   BRF, Järfälla

   Plattsättning i Stockholm hjälpte oss med en komplett trädgårdsrenovering till vår villa i Danderyd. Trevligt bemötande och proffsigt arbete! Dom rekommenderade vilket marksten som passade bäst för trädgården.

   Stig, Danderyd

   Plattsättning i Stockholm anlitades för att bygga en altan och lägga sten utanför vårt föreningshus i Liljeholmen. Vi är otroligt nöjda med arbetet. Rekommenderar garanterat denna firma. Bra att dom erbjöd fri offert med.

   Torsten, Liljeholmen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom plattsättning till privatpersoner. Våra medarbetare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper varje år över 100+ fastighetsägare med plattsättning i Stockholmsregionen. Våra projektledare tar fram kostnadseffektiva lösningar.

   Bostadsrättförening

   Vi är experter på alla typer av plattsättning till bostadsrättsföreningar. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

   Företag

   Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Söker ni en ny partner?

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Utomhusplattsättning. Bromma

   Nylagd ölandsten i trädgård till 2-planshus i Bromma, västra Stockholm.

   Garageuppfart Villa. Enköping

   Stenläggning & anläggning av garageuppfart till villaägare i Enköping, Rosendal.

   Offerdalsskiffer Trappa. Nacka

   Nyläggning av en stentrappa bestående av offerdalsskiffer i Nacka till fastighetsägare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 584
    Mail: offert@plattläggning.se

    Offert? Klicka här