Lägga Marksten & Plattor i Stockholm

Vi hjälper kunder med markentreprenad i Stockholm med omnejd, däribland att lägga marksten & markplattor. Vi genomför stora projekt såväl som mindre arbeten. Till våra kunder räknar vi företag, BRF:er, fastighetsägare och privatpersoner. Kontakta oss idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er. Vi erbjuder alltid en fri offert.

Lägga Marksten

Kontakta oss inför nästa markstensprojekt. Vi ger dig en offert kostnadsfritt!

Lägga Stenplattor

Vi skapar vackra och trivsamma trädgårdsmiljöer genom stenplattor. Hör av dig idag!

Lägga Markplattor

Ska ni lägga markplattor? Låt oss hjälpa er idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Lägga Marksten i Stockholm? Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt

  Vi lägger marksten för alla syften

  Vilken typ av marksten vill du ha hjälp med? Under vår tid i branschen har vi lagt marksten både för dekorativa och praktiska syften för exempelvis uppfarter, gångstigar och uteplatser. Här följer några av de olika typer av sten vi lägger:

  • Marksten
  • Stenplattor
  • Markplattor
  • Gatusten/Gatsten
  • Granit
  • Kullersten
  • Kantsten
  • Naturstensplattor
  • Skifferplattor
  • Betongplattor

  Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt

  Vill du lägga marksten vill du förmodligen veta vad det kostar? Vi ger dig en offert kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att kontakta oss med en förfrågan.

  Precision och noggrannhet ger marksten som håller

  Du har förmodligen liksom vi sett flera exempel på stensättning som sjunker och byter plats bara några månader eller till och med veckor efter att den utfördes. Vi ger full garanti på våra arbeten samt lägger alltid sten på ett sätt som håller. Största delen av att lägga marksten som inte byter plats är att utföra ett noggrant förarbete.

  Totalentreprenad för din marksten

  Vi kan ge våra kunder totalentreprenad för alla tjänster vi utför. I praktiken innebär det att vi utför hela arbetet från början till slut. Självklart kan du dra nytta av vårt yrkeskunnande även för att utföra delar av större uppdrag. Kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning åt dig.

  ROT-avdrag för privatkunder

  Att lägga marksten kan i enskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med ROT-avdraget. Markstenen måste i sådana fall läggas direkt i anslutning till din bostad. Om du är osäker på om du har rätt till avdraget kan du kontakta oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 584
   Mail: offert@plattläggning.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Att vi ger totalentreprenad betyder att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag som vi utför från start till mål. Om du till exempel vill ha hjälp med terrassering och vill bygga en uteplats på den så sköter vi med andra ord allt: vi schaktar, uppför stödmuren och bygger uteplatsen. Det blir helt enkelt enklare för dig. Det kan vi göra tack vare bred kompetens internt i företaget i kombination med ett stort kontaktnät.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Markentreprenad kan i särskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med upp till 30 procent. Villkoret som måste uppfyllas är att entreprenaden sker i direkt anslutning till din privatägda bostad. Det kan till exempel handla om att du anlitar oss för att anlägga en stentrappa till din entré. Om du är osäker på om det du vill ha hjälp med berättigar till ROT-avdraget, kontakta oss så hjälper vi dig.

   Vad kostar era tjänster?

   Varje uppdrag är unikt och vi använder oss av individuell prissättning med målsättningen att ingen kund ska betala mer än vad som behövs. Om du vill veta vad det du vill ha hjälp med kostar är du välkommen att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

   Kan jag lägga sten själv?

   Ja, men det krävs både tid och förkunskaper. I vårt företag jobbar anläggare med utbildning och mångåriga erfarenheter. Det betyder att vi ger dig hållbara resultat med den finess och känsla för detaljer som bara yrkeskunnande kan ge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Plattsättning i Stockholm för renovering av vår innergård till föreningen i Järfälla. Dom kom förbi på en kostnadsfri offert och det kändes väldigt seriöst. Bra killar. Jätte nöjda med vår nya uteplats till BRF:en.

   BRF, Järfälla

   Plattsättning i Stockholm hjälpte oss med en komplett trädgårdsrenovering till vår villa i Danderyd. Trevligt bemötande och proffsigt arbete! Dom rekommenderade vilket marksten som passade bäst för trädgården.

   Stig, Danderyd

   Plattsättning i Stockholm anlitades för att bygga en altan och lägga sten utanför vårt föreningshus i Liljeholmen. Vi är otroligt nöjda med arbetet. Rekommenderar garanterat denna firma. Bra att dom erbjöd fri offert med.

   Torsten, Liljeholmen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom plattsättning till privatpersoner. Våra medarbetare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper varje år över 100+ fastighetsägare med plattsättning i Stockholmsregionen. Våra projektledare tar fram kostnadseffektiva lösningar.

   Bostadsrättförening

   Vi är experter på alla typer av plattsättning till bostadsrättsföreningar. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

   Företag

   Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Söker ni en ny partner?

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Utomhusplattsättning. Bromma

   Nylagd ölandsten i trädgård till 2-planshus i Bromma, västra Stockholm.

   Garageuppfart Villa. Enköping

   Stenläggning & anläggning av garageuppfart till villaägare i Enköping, Rosendal.

   Offerdalsskiffer Trappa. Nacka

   Nyläggning av en stentrappa bestående av offerdalsskiffer i Nacka till fastighetsägare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 584
    Mail: offert@plattläggning.se

    Offert? Klicka här