Bygga Stentrappa i Stockholm

Plattläggaren i Stockholm är en markentreprenör som bland mycket annat hjälper kunder att reparera, renovera och bygga stentrappor. Du väljer material, stil och utförande och vi gör verklighet av din önskemål. Kontakta oss idag så ser vi över hur vi kan hjälpa er. Vi erbjuder alltid en fri offert.

Bygger Trappor

Sten- eller betongtrappor, markavjämning är några av projekten vi kan hjälpa dig med.

Markavjämning

När du ska lägga sten, plattor eller annat hårt material är det viktigt med markavjämning.

Anläggning

I vårt företag jobbar enbart anläggare med yrkescertifikat och åratal av erfarenhet inom markentreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska n Bygga en Stentrappa i Stockholm? Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt

  Stentrappor av hög kvalitet

  Det finns många olika varianter av stentrappor. Du kan till exempel välja om vi ska bygga en trädgårdstrappa av betongplattor eller om du vill att vi ska gjuta en betongtrappa på plats. Skulle det vara så att du är osäker på vilken typ av material eller variant av stentrappa som passar bäst på din tomt så står vi redo att bistå med goda råd grundade i mångåriga yrkeserfarenheter.

  Trappor och markavjämning

  Att bygga en stentrappa kan kombineras med markavjämning. Vi hjälper då till med schaktning och uppförande av stödmur. Markavjämning är ett bra sätt att skapa nya användbara ytor i trädgården.

  Anlita en totalentreprenör för bygget av stentrappan

  För byggen av stentrappor gäller som för alla andra tjänster vi erbjuder att vi kan ta jobbet som totalentreprenör. Vi hjälper då självklart till med alla markarbeten som krävs från start till mål.

  ROT-avdrag för stentrappor?

  Du kan få ROT-avdrag för bygge av stentrappor i vissa fall. Det mest grundläggande villkoret är att stentrappan på något sätt måste vara nödvändig för din bostad. Det skulle till exempel vara om trappan behövs vid husets entré. Om det är så att du har rätt till avdraget då hjälper vi dig med allt praktiskt arbete som krävs för att du ska få det.

  Ta kontakt för att få en gratis offert för din stentrappa

  Sten- eller betongtrappor, markavjämning är några av projekten vi kan hjälpa dig med. Hör av dig till oss via kontaktformuläret eller på telefon för att få kontakt med en av våra projektledare. Inom kort får du återkoppling i form av en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 584
   Mail: offert@plattläggning.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Att vi ger totalentreprenad betyder att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag som vi utför från start till mål. Om du till exempel vill ha hjälp med terrassering och vill bygga en uteplats på den så sköter vi med andra ord allt: vi schaktar, uppför stödmuren och bygger uteplatsen. Det blir helt enkelt enklare för dig. Det kan vi göra tack vare bred kompetens internt i företaget i kombination med ett stort kontaktnät.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Markentreprenad kan i särskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med upp till 30 procent. Villkoret som måste uppfyllas är att entreprenaden sker i direkt anslutning till din privatägda bostad. Det kan till exempel handla om att du anlitar oss för att anlägga en stentrappa till din entré. Om du är osäker på om det du vill ha hjälp med berättigar till ROT-avdraget, kontakta oss så hjälper vi dig.

   Vad kostar era tjänster?

   Varje uppdrag är unikt och vi använder oss av individuell prissättning med målsättningen att ingen kund ska betala mer än vad som behövs. Om du vill veta vad det du vill ha hjälp med kostar är du välkommen att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

   Kan jag lägga sten själv?

   Ja, men det krävs både tid och förkunskaper. I vårt företag jobbar anläggare med utbildning och mångåriga erfarenheter. Det betyder att vi ger dig hållbara resultat med den finess och känsla för detaljer som bara yrkeskunnande kan ge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Plattsättning i Stockholm för renovering av vår innergård till föreningen i Järfälla. Dom kom förbi på en kostnadsfri offert och det kändes väldigt seriöst. Bra killar. Jätte nöjda med vår nya uteplats till BRF:en.

   BRF, Järfälla

   Plattsättning i Stockholm hjälpte oss med en komplett trädgårdsrenovering till vår villa i Danderyd. Trevligt bemötande och proffsigt arbete! Dom rekommenderade vilket marksten som passade bäst för trädgården.

   Stig, Danderyd

   Plattsättning i Stockholm anlitades för att bygga en altan och lägga sten utanför vårt föreningshus i Liljeholmen. Vi är otroligt nöjda med arbetet. Rekommenderar garanterat denna firma. Bra att dom erbjöd fri offert med.

   Torsten, Liljeholmen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom plattsättning till privatpersoner. Våra medarbetare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper varje år över 100+ fastighetsägare med plattsättning i Stockholmsregionen. Våra projektledare tar fram kostnadseffektiva lösningar.

   Bostadsrättförening

   Vi är experter på alla typer av plattsättning till bostadsrättsföreningar. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

   Företag

   Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Söker ni en ny partner?

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Utomhusplattsättning. Bromma

   Nylagd ölandsten i trädgård till 2-planshus i Bromma, västra Stockholm.

   Garageuppfart Villa. Enköping

   Stenläggning & anläggning av garageuppfart till villaägare i Enköping, Rosendal.

   Offerdalsskiffer Trappa. Nacka

   Nyläggning av en stentrappa bestående av offerdalsskiffer i Nacka till fastighetsägare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 584
    Mail: offert@plattläggning.se

    Offert? Klicka här