Bygga Mur i Stockholm

Vi bygger murar, stödmurar och hjälper till med terrassering i Stockholm med omnejd. Vi skapar vackra och trivsamma trädgårdsmiljöer genom markavjämning, eller gör att insynen till din tomt blir sämre med stenmurar. En stenmur kan förstås också vara ett dekorativt inslag på en tomt. Vi vänder oss till följande kundgrupper: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare. Vi erbjuder alltid en fri offert.

Bygga Stenmur

En stenmur kan förgylla er trädgård och göra den senaste snackisen i området!

Bygga Stödmur

Vi hjälper då till med schaktning och uppförande av stödmur. Hör av dig idag!

Terrassering

En terrass kan skapa nya ytor och våningar i trädgården.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Mur i Stockholm? Ta kontakt för att få en gratis offert för din nya mur!

  Anlita en expert på murbyggen

  Att bygga en stenmur är ett hantverk som vi bemästrar till fullo, oavsett om den ska vara vacker, funktionell eller båda delarna.

  Vi hjälper dig med markavjämning och stödmurar

  Det finns många anledningar till varför man kan tänkas vilja jämna ut nivåskillnader på en tomt. Ett skäl kan vara att skapa en säkrare trädgårdsmiljö, till exempel för att man har små barn. En annan anledning kan vara att man får fler ytor som går att använda. När vi hjälper dig med markavjämning tar vi hand om allting från grävning till schaktning och bygget av stödmuren.

  Skapa en vacker trädgårdsmiljö med terrassering

  Genom att terrassera sluttningar i trädgården får du nya ytor som du kan utnyttja. Många väljer till exempel att skapa platser för odling i pallkragar eller uteplatse

  100% nöjd-kund-garanti för din mur eller stödmur

  Vi ger full garanti på alla tjänster vi erbjuder. Som kund kan du känna dig trygg i att det är du som avgör när arbetet avslutas i och med ditt godkännande av slutresultatet.

  Kontakta oss inför nästa trädgårdsrenovering

  Vill du ha hjälp med att utjämna nivåskillnader i trädgården? Att bygga en stenmur? Eller vill du ha hjälp med något annat inom markentreprenad? Hör av dig till oss så får du prata med en av våra projektledare. Hen hjälper dig ta fram en skräddarsydd plan för just ditt trädgårdsprojekt. Snarast möjligt återkopplar vi med en offert som du får helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 584
   Mail: offert@plattläggning.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Att vi ger totalentreprenad betyder att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag som vi utför från start till mål. Om du till exempel vill ha hjälp med terrassering och vill bygga en uteplats på den så sköter vi med andra ord allt: vi schaktar, uppför stödmuren och bygger uteplatsen. Det blir helt enkelt enklare för dig. Det kan vi göra tack vare bred kompetens internt i företaget i kombination med ett stort kontaktnät.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Markentreprenad kan i särskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med upp till 30 procent. Villkoret som måste uppfyllas är att entreprenaden sker i direkt anslutning till din privatägda bostad. Det kan till exempel handla om att du anlitar oss för att anlägga en stentrappa till din entré. Om du är osäker på om det du vill ha hjälp med berättigar till ROT-avdraget, kontakta oss så hjälper vi dig.

   Vad kostar era tjänster?

   Varje uppdrag är unikt och vi använder oss av individuell prissättning med målsättningen att ingen kund ska betala mer än vad som behövs. Om du vill veta vad det du vill ha hjälp med kostar är du välkommen att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

   Kan jag lägga sten själv?

   Ja, men det krävs både tid och förkunskaper. I vårt företag jobbar anläggare med utbildning och mångåriga erfarenheter. Det betyder att vi ger dig hållbara resultat med den finess och känsla för detaljer som bara yrkeskunnande kan ge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Plattsättning i Stockholm för renovering av vår innergård till föreningen i Järfälla. Dom kom förbi på en kostnadsfri offert och det kändes väldigt seriöst. Bra killar. Jätte nöjda med vår nya uteplats till BRF:en.

   BRF, Järfälla

   Plattsättning i Stockholm hjälpte oss med en komplett trädgårdsrenovering till vår villa i Danderyd. Trevligt bemötande och proffsigt arbete! Dom rekommenderade vilket marksten som passade bäst för trädgården.

   Stig, Danderyd

   Plattsättning i Stockholm anlitades för att bygga en altan och lägga sten utanför vårt föreningshus i Liljeholmen. Vi är otroligt nöjda med arbetet. Rekommenderar garanterat denna firma. Bra att dom erbjöd fri offert med.

   Torsten, Liljeholmen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom plattsättning till privatpersoner. Våra medarbetare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper varje år över 100+ fastighetsägare med plattsättning i Stockholmsregionen. Våra projektledare tar fram kostnadseffektiva lösningar.

   Bostadsrättförening

   Vi är experter på alla typer av plattsättning till bostadsrättsföreningar. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

   Företag

   Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Söker ni en ny partner?

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Utomhusplattsättning. Bromma

   Nylagd ölandsten i trädgård till 2-planshus i Bromma, västra Stockholm.

   Garageuppfart Villa. Enköping

   Stenläggning & anläggning av garageuppfart till villaägare i Enköping, Rosendal.

   Offerdalsskiffer Trappa. Nacka

   Nyläggning av en stentrappa bestående av offerdalsskiffer i Nacka till fastighetsägare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 584
    Mail: offert@plattläggning.se

    Offert? Klicka här