Plattläggaren i Stockholm

Vi är experter på alla typer av utomhusplattsättning. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill. Vår bas finns i Stockholm och det är i ett stort område däromkring som vi erbjuder våra tjänster. Hör av dig till oss så får du prata med en av våra projektledare som tar fram en skräddarsydd plan för genomförandet av arbetet. Vi erbjuder alltid en fri offert.

Plattsättning

Vi lägger markplattor för trädgårdar, uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

Stenläggning

Vi skapar vackra och trivsamma trädgårdsmiljöer genom stenläggning & stensättning.

Anläggning

I vårt företag jobbar enbart anläggare med yrkescertifikat och åratal av erfarenhet inom markentreprenad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Plattläggare i Stockholm? Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt

  Din firma för markentreprenad i Stockholm

  I vårt företag jobbar anläggare med certifiering och lång yrkeserfarenhet. Det garanterar att du får ett resultat för plattsättningen som håller och som utförts enligt alla gällande branschstandarder.

  Tjänster vi erbjuder inom plattsättning

  Du kan dra nytta av våra tjänster för alla typer av plattsättning. Vi lägger stor energi på förarbetet vilket garanterar att du får plattsättning som håller för lång tid framöver.

  • Garageuppfarter
  • Plattsättning runt planteringar, rabatter, pooler mm
  • Gångstigar
  • Uteplatser

  En totalentreprenör som gör det enkelt för dig

  Det är enkelt att anlita oss, vare sig du vill att vi ska utföra delar ett helt arbete. Som totalentreprenör hjälper vi dig från planeringsstadiet till samordning av de olika hantverkare som krävs till slutfört genomförande. Om du till exempel vill bygga ett utekök hjälper vi dig med plattsättningen men även med uppförandet exempelvis av en murad ugn.

  ROT-avdrag för plattsättning

  Du kan får ROT-avdrag för plattsättning i vissa fall, ett villkor är att den måste ske i direkt anslutning till din bostad. Det kan till exempel handla om att vi hjälper dig att lägga plattor för din bostads entré. Om du inte vet om du kan får ROT-avdraget för det du vill ha hjälp med kan du kontakta oss.

  Hör av dig för att få en gratis offert för plattsättning

  Vill du ha hjälp att lägga plattor för en uppfart? Eller kanske en gemensamhetsyta till bostadsrättsföreningen? Hör av dig till oss så får du prata med en av våra projektledare som tar fram en skräddarsydd plan för genomförandet av arbetet. Snarast möjligt återkopplar vi med en detaljerad offert som du får helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-124 11 584
   Mail: offert@plattläggning.se

   Vanliga frågor Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna folk ställer till oss.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Att vi ger totalentreprenad betyder att vi kan ta oss an alla typer av uppdrag som vi utför från start till mål. Om du till exempel vill ha hjälp med terrassering och vill bygga en uteplats på den så sköter vi med andra ord allt: vi schaktar, uppför stödmuren och bygger uteplatsen. Det blir helt enkelt enklare för dig. Det kan vi göra tack vare bred kompetens internt i företaget i kombination med ett stort kontaktnät.

   Kan jag använda ROT-avdraget när jag anlitar er?

   Markentreprenad kan i särskilda fall ge dig rätt att sänka dina kostnader med upp till 30 procent. Villkoret som måste uppfyllas är att entreprenaden sker i direkt anslutning till din privatägda bostad. Det kan till exempel handla om att du anlitar oss för att anlägga en stentrappa till din entré. Om du är osäker på om det du vill ha hjälp med berättigar till ROT-avdraget, kontakta oss så hjälper vi dig.

   Vad kostar era tjänster?

   Varje uppdrag är unikt och vi använder oss av individuell prissättning med målsättningen att ingen kund ska betala mer än vad som behövs. Om du vill veta vad det du vill ha hjälp med kostar är du välkommen att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

   Kan jag lägga sten själv?

   Ja, men det krävs både tid och förkunskaper. I vårt företag jobbar anläggare med utbildning och mångåriga erfarenheter. Det betyder att vi ger dig hållbara resultat med den finess och känsla för detaljer som bara yrkeskunnande kan ge.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Plattsättning i Stockholm för renovering av vår innergård till föreningen i Järfälla. Dom kom förbi på en kostnadsfri offert och det kändes väldigt seriöst. Bra killar. Jätte nöjda med vår nya uteplats till BRF:en.

   BRF, Järfälla

   Plattsättning i Stockholm hjälpte oss med en komplett trädgårdsrenovering till vår villa i Danderyd. Trevligt bemötande och proffsigt arbete! Dom rekommenderade vilket marksten som passade bäst för trädgården.

   Stig, Danderyd

   Plattsättning i Stockholm anlitades för att bygga en altan och lägga sten utanför vårt föreningshus i Liljeholmen. Vi är otroligt nöjda med arbetet. Rekommenderar garanterat denna firma. Bra att dom erbjöd fri offert med.

   Torsten, Liljeholmen

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har flera års erfarenhet inom plattsättning till privatpersoner. Våra medarbetare hjälper er även gärna med frågor kring bygglov och ROT-avdrag.

   Fastighetsägare

   Vi hjälper varje år över 100+ fastighetsägare med plattsättning i Stockholmsregionen. Våra projektledare tar fram kostnadseffektiva lösningar.

   Bostadsrättförening

   Vi är experter på alla typer av plattsättning till bostadsrättsföreningar. Vi lägger marksten för uppfarter, uteplatser, gångstigar och mer därtill.

   Företag

   Som markentreprenör har vi under många år hjälpt kunder med stensättning för många olika syften i och runt Stockholm. Söker ni en ny partner?

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Utomhusplattsättning. Bromma

   Nylagd ölandsten i trädgård till 2-planshus i Bromma, västra Stockholm.

   Garageuppfart Villa. Enköping

   Stenläggning & anläggning av garageuppfart till villaägare i Enköping, Rosendal.

   Offerdalsskiffer Trappa. Nacka

   Nyläggning av en stentrappa bestående av offerdalsskiffer i Nacka till fastighetsägare.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa stenläggarprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-124 11 584
    Mail: offert@plattläggning.se

    Offert? Klicka här